logoSHtransparant.png

Tiny house

Elk tiny house is een unieke creatie dat de persoonlijkheid en de unieke behoeften van de eigenaar weerspiegelt.

 

Een tiny house is een haalbare droom voor iedereen die op zoek is naar persoonlijk comfort, minder bezittingen en meer connectie met de natuur. Minder huis betekent meer genieten.

 

Kiezen voor een tiny house is kiezen voor een duurzame manier van leven. Je maakt deel uit van een community en wij zijn daarin graag de verbindende factor.

Tuinkantoor

Thuiswerk is here to stay. En dat is maar goed ook, want naast een (gedeeltelijke) oplossing van het fileprobleem, zorgt het ook voor een aangenamere balans tussen

je werk en je privéleven. 

 

Een eigen tuinkantoor doet hier nog een schepje bovenop. Werk in alle rust aan

je projecten of ontvang klanten in de unieke setting van je eigen tuin. 

 

Voor het ontwerp van het tuinkantoor hanteren wij dezelfde werkwijze als bij het tiny house waardoor je kantoor een afspiegeling zal zijn van jouw noden en wensen.

Praktisch

Levertijd

Indien goed gepland is het mogelijk voor ons om jouw tiny house of tuinkantoor op drie maanden tijd te bouwen.

 

Hou er echter rekening mee dat we onze planning op voorhand maken. Daarom raden we aan om zeker zes maand op voorhand je verkennend gesprek aan te vragen.

Co-creatieproces

We werkten een co-creatieproces met vijf fases uit zodat het uitdenken, vormgeven en bouwen van je tiny houses een duidelijk parcours volgt. Het helpt jou om te focussen en je ideeën scherp te stellen.

 

Van onze kant kunnen wij je daardoor helder en gericht advies geven bij elke belangrijke beslissing.

Trailers

Wij verkiezen tiny houses te bouwen die de 3,5 ton niet overschrijden om steeds in orde te zijn, zowel op vlak van wetgeving als wat betreft de draagkracht van een trailer. Naast trailers behoren demonteerbare funderingen op schroeven ook tot de mogelijkheden.

 

Wij informeren je hier graag over zodat je bewust kan kiezen voor de fundering die het beste bij je noden aansluit.

Budget

We adviseren je om een budget van 60.000 euro vrij te maken als je een kwalitatief tiny house wil laten bouwen. De prijs ligt iets lager voor een casco tiny house of een tuinkantoor. Kies je voor hoog ecologische materialen en speciale afwerkingen, dan stijgt ook de prijs. Dat bepaal jij zelf.

 

Wij zijn hierover steeds zeer transparant en bespreken tijdens een verkennend gesprek graag jouw wensen en de daarbij te verwachten prijskaartje.

Klaar voor de volgende stap in het realiseren van je droom?  

Vraag in het formulier hieronder jouw verkennend gesprek aan!